Entorn

La nostra escola es troba a la part alta del barri dels Pedregals i al peu de la serra de Queralt. És una zona envoltada de torres i carrers amples. Gaudeix per tant d’una bona situació i una vista magnífica.

Els primers documents daten de l’any 1877, i estava ubicada a la plaça de Sant Joan, al centre de la ciutat. L’edifici actual va ser construït l’any 1971.

És una escola catalana, pública i gratuïta. Amb un projecte educatiu que es basa en l’aprenentatge constructivista, i segueix una línia activa de treball, atenent la diversitat dels alumnes. Al mateix temps, que fomenta el desenvolupament intel·lectual, físic, moral i cívic dels nens i les nenes.

Per pertar-lo a terme, a més a més de les activitats típicament escolars, en fem d’ altres de complementàries : la Setmana de la Solidaritat, els Pastorets, les Olimpíades, Sant Jordi…

L’equip de mestres és estable i tenim especialistes d’anglès, música, educació física, i educació especial. També comptem amb la col·laboració d’un equip d’assessorament psicopedagògic i una logopeda. Amb estreta col·laboració amb els mestres, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes organitza un ampli ventall d’activitats extra escolars: esportives, lúdiques i formative.

Som una escola de doble línia amb espais específics per a cada edat.

L’escola consta de dos edificis:

  1. L’edifici central alberga les aules de pàrvuls de quatre i cinc anys, primària i Educació Especial.
  2. L’edifici adjunt, hi ha les aules de pàrvuls de tres anys, el menjador i la cuina a la planta superior.

Tot l’equip de mestres, AMPA, monitors i personal de docent contribueix a l’educació de l’alumnat.

Els comentaris estan tancats.