Junts per l’educació

 

L’Assemblea de docents del Berguedà, de la que som participants molts mestres de l’escola, ha organitzat una xerrada-debat amb el lema “Junts per l’educació“. Serà aquest dijous 27 de març a les 6 de la tarda al Pavelló de Suècia, i s’emmarca en la setmana de lluita per l’ensenyament públic que té lloc a tot Catalunya.

L’acte està obert a tota la comunitat educativa: mares i pares, mestres, monitores i monitors, treballadores i treballadors de l’escola… i se centrarà en com fer front a diferents agressions que pateix l’educació: des de les retallades fins a una manera d’entendre l’escola que no compartim.
 
Ens ajudaran a centrar el tema i el debat en Jaume Aguilar, President de la Federació dels Moviments de Renovació Pedagògica i en Josep M. Cervelló, portaveu de Somescola, entitat de la que formem part.
 
Recordeu:
xerrada-debat “Junts per l’educació”
dijous 27 de març
18:00
Pavelló de Suècia
 
 
Us animem a participar-hi i convidar-hi familiars i coneguts.
 
 
L’equip de mestres
 
cartell
Permalink

Els comentaris estan tancats.