PROJECTE D’APADRINAMENTS ESCOLARS-BERGA

Totes les escoles de primària i secundària, públiques i concertades, i l’escola d’educació especial del municipi de Berga amb la col·laboració de Càritas, Creu Roja, els Serveis Socials, l’àrea d’Educació de l’Ajuntament i els Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament posem en marxa aquest projecte d’apadrinaments escolars. L’objectiu és ajudar a cobrir despeses de material, llibres de text, excursions i despeses similars a aquells nens i nenes que ho necessitin.

Podeu veure la notícia de la qual es va fer ressò, entre altres,  Televisió Comarcal del Berguedà. 

Si desitgeu informació més detallada podeu consultar a qualsevol de les entitats implicades. 

 

Descarregueu-vos el díptic informatiu clicant aquí:

ProjecteAp

Permalink

Els comentaris estan tancats.