ACTE REIVINDICATIU

Benvolgudes famílies

Com segurament sabreu per diferents mitjans aquest dijous dia 24 d’octubre hi ha convocada una vaga d’ensenyament a tot l’estat espanyol. L’objectiu és la retirada de la LOMCE del Congrés dels diputats. A Catalunya també es reivindica l’aturada de l’aplicació de la LEC, uns pressupostos sense retallades i la defensa de la immersió lingüística i de la llengua catalana.

Malgrat estar d’acord amb els motius que porten a una protesta com aquesta el claustre de mestres de l’escola, en principi, no s’adhereix a la vaga. Tot i això, sí que hem preparat un acte de protesta i reivindicació pel dimecres 23 a ¼ de 5 de la tarda al pati de l’Escola. En aquest acte volem fer palesa la nostra preocupació per tots els progressos que ha fet l’escola pública en els últims anys i que, per diferents motius, estan en perill.

Us convidem a ser-hi presents:

Acte reivindicatiu i de protesta

(contra la LOMCE, la LEC i les retallades. Per una escola en català)

Dimecres 23 d’octubre de 2013

¼ de 5 de la tarda

Pati de l’escola

 L’equip de mestres

Permalink

Els comentaris estan tancats.