OBRIM EL PATI DE L’ESCOLA A LA CIUTAT COM A ESPAI DE JOC PÚBLIC

Des del gener de l’any 2007 que l’Ajuntament de Berga ha dinamitzat els patis de les escoles públiques amb un monitor esportiu que vetlla pel bon funcionament de les instal•lacions i que dota de material esportiu als infants assistents. Davant de la bona acollida que ha tingut al llarg dels anys aquesta iniciativa, ara, a banda de l’obertura dels patis alternant les tardes, el consistori berguedà i la direcció de l’escola Sant Joan de Berga han acordat l’obertura diària del pati de l’escola Sant Joan com a espai de joc públic a la ciutat. 

D’aquesta manera, la pista de l’escola Sant Joan serà un espai més de joc obert a la ciutat perquè qui ho vulgui pugui practicar-hi esport i joc lliure i en el qual la imaginació i l’organització dels nens i nenes puguin prendre protagonisme. 

El pati estarà obert cada dia de les 5 de la tarda a les 8 del vespre i els caps de setmana de les 9 del matí fins les 8 del vespre. 

Per a més informació es pot contactar amb l’Escola Sant Joan o bé amb l’àrea d’educació de l’Ajuntament de Berga. 

 

Podeu veure aquesta informació al web de l’Ajuntament de Berga en aquest enllaç:

http://www.ajberga.cat/ajberga/noticies/detall.php?apartat=101&noticia=836

Permalink

Els comentaris estan tancats.