INFORMACIONS D’INTERÈS

Benvolgudes famílies,

Us comentem breument algunes informacions que poden ser del vostre interès.

-Estem a les portes de començar el mes d’octubre, en el qual s’iniciaran les activitats extraescolars i l’espai tarda que enguany podrà tenir una cobertura d’una hora sencera amb activitats lúdiques des de les 16:30 fins les 17:30.

-Respecte al reforç escolar (activitat integrada en l’oferta d’activitats de 4 trèvols), s’oferirà de manera personalitzada a les famílies que ho demanin. Podeu consultar a direcció els detalls.

-Us fem saber que “Som Escola” (entitat a la qual fa temps ens vam adherir) fa una crida a la defensa de la nostra llengua a les Illes Balears. Us oferim aquí el comunicat que ha fet públic aquesta entitat per al vostre coneixement.

 

Aquesta plataforma fa un comunicat en suport al professorat en vaga de mestres de les Illes Balears en el que

“Insta tothom a estar al costat de les Illes en aquesta lluita per la llengua que ens agermana i fa una crida a donar suport econòmic a la “Caixa de resistència per a la vaga indefinida” oberta per l’Assemblea de docents (…)  fa també una crida als consells escolars i claustres de mestres i professorat dels centres educatius de Catalunya perquè programin accions específiques de suport en els seus àmbits respectius”.

Número de compte de la Caixa de Resistència Solidària:

2056-0009-74-4102003418 Caixa Colonya, a nom de l’Obra Cultural Balear

Permalink

Els comentaris estan tancats.