NOVETAT: AQUEST JULIOL, “ESCOLA OBERTA” i REFORÇ ESCOLAR al nostre centre

Benvolgudes famílies,

 

Us informem que aquest juliol, de 8 del matí a les 14 hores, l’empresa “Quatre trèvols del Berguedà” que gestiona les activitats extraescolars al nostre centre, oferirà aquests dos serveis. Per una banda, ESCOLA OBERTA amb manualitats, treball amb pasta de paper, pintura, fang, jocs, contes teatralitzats, jocs de pistes i d’aigua, …

I per l’altra, OFERTA D’ACTIVITATS DE REFORÇ ESCOLAR  orientades a repàs, preparació de cara al proper curs, reforç d’assignatures concretes (matemàtiques, llengua catalana i castellana, anglès, tècniques d’estudi,…)

En breu us farem a mans un paper amb tota aquesta informació detallada i amb els preus de cadascuna de les activitats que s’hi ofereixen.

 

L’equip directiu

Permalink

Els comentaris estan tancats.