DE NOU TORNAREM A REBRE FRUITA A L’ESCOLA!

Hem rebut aquesta comunicació:

“En relació amb el Pla de Consum de Fruita a les escoles del curs 2012/2013 al qual està adherida la vostra escola, us informem que el mes d’abril continuarem amb la distribució de fruita d’aquest curs, que van iniciar amb un lliurament el mes de novembre del 2012.

Durant els mesos d’abril a juny, una setmana de cada mes, us portarem 2 o 3 peces de fruita pels nens adherits al programa, perquè la consumeixin durant l’esmorzar i/o el berenar dins el recinte de l’escola.  Us detallem la fruita que hem previst repartir aquests mesos, no obstant això, com la selecció es fa amb criteris de qualitat , proximitat i d’estacionalitat, en funció de la climatologia i de la disponibilitat dels productes al mercat por haver-hi alguna variació, que us comunicarem abans del lliurament i també podeu consultar al web del Departament http://www.gencat.cat/daam/fruita-escolar on mantindrem actualitzada la informació del programa”

 

ABRIL 2013

Maduixot, poma i taronja

MAIG 2013

Pera, plàtan

JUNY 2013

Poma, cirera o albercoc

 

 

Permalink

Els comentaris estan tancats.