DEMANDA DE VOLUNTÀRIES I VOLUNTARIS

Dins del projecte MÉS x SANT JOAN estem buscant persones que ens puguin venir a donar un cop de mà en tres llocs que han quedat “vacants”:

-Biblioteca dilluns al migdia: És encarregar-se de la vigilància de la biblioteca dilluns de 2/4 d’1 a 2/4 de 2. L’alumnat de primària hi va a llegir o a fer deures.

-Lectura a 1r: Es tracta d’agafar individualment els nens i nenes que els costa més llegir i fer una estona de lectura amb cada un/a. És una hora a la setmana i decidim l’horari en funció de la disponibilitat de la persona voluntària i l’horari de la classe.

-Activitats de llengua oral a P4: Es tracta de donar un cop de mà a la tutora a l’hora de fer l’activitat de l’aula, que pot variar entre el joc lliure acompanyat, l’explicació de contes o altres activitats. És una hora a la setmana i decidim l’horari en funció de la disponibilitat de la persona voluntària i l’horari de la classe.

Moltes gràcies a les persones que heu col·laborat amb nosaltres o hi esteu col·laborant. També els qui difoneu aquestes necessitats entre les persones que teniu properes. Entre tots fem una escola millor.

Comissió de Voluntariat del Consell escolar

Permalink

Els comentaris estan tancats.