CAMPANYA CONSUM DE FRUITA A L’ESCOLA ATURADA DE MOMENT

La nostra escola participa, de fa temps, en el pla de consum de fruita a les escoles. Com us vam comunicar al setembre, hi havia una planificació per tot el curs. Malauradament, el 4 de febrer vam rebre la següent comunicació:

En relació amb el Pla de Consum de Fruita a les escoles del curs 2012/2013 al qual està adherida la vostra escola, us informem que, per qüestions pressupostàries, durant el mes de febrer no podrem lliurar fruita a les escoles, tal com havien previst a l’inici del curs”.

Tan aviat ens confirmin el pressupost del qual disposen per Pla d’aquest curs escolar, us enviarem la informació amb les dates concretes de lliurament a la vostra escola, que esperem pugui ser el proper mes de març.”

Posteriorment, l’1 de març, ens arribà aquest altre correu:

Benvolgudes escoles,

Segons les últimes converses amb el Departament d’Agricultura, aquest mes de març encara no hi haurà repartiments de fruita. Si ens adjudiquen pressupost, reprendrem el pla de consum de fruita a les escoles al mes d’abril.

Disculpeu les molèsties.”

Queda, per tant, en suspens, el repartiment de fruita. Si més endavant rebem notícies millors, us ho farem saber.

 

L’equip directiu

Permalink

Els comentaris estan tancats.