DIJOUS LLARDER I CELEBRACIÓ DEL CARNESTOLTES A L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,

El proper dijous, dia 7 de febrer és DIJOUS LLARDER. A la tarda, si el temps ens ho permet, es portarà a terme una sortida per celebrar aquesta tradició de casa nostra. Cada cicle l’ ha preparat per anar a berenar (en principi, l’horari és l’habitual a no ser que el tutor/a del vostre fill/a us hagi comunicat el contrari):

Ed. Infantil al Parc del Lledó.

Cicle Inicial al Parc del costat del Pavelló de Suècia.

Cicle Mitjà al camp de futbol del Polígon de la Valldan.

Cicle Superior a la serra de la Petita.

El divendres dia 8 de febrer, també a la tarda, celebrarem el CARNESTOLTES al pati de l’escola. Aquest any el tema és les cultures del món. Cada cicle ha preparat una dansa. Per acabar, cremarem la Reina Carnestoltes. Ens agradarà que ens hi acompanyeu i per tant, hi sou convidats!

 

RECORDEM TAMBÉ QUE DILLUNS, DIA 11 DE FEBRER ÉS FESTA de lliure disposició ESCOLLIDA PEL CONSELL ESCOLAR i per tant les classes es reprendran el dimarts dia 12 de febrer.

L’equip de mestres


Permalink

Els comentaris estan tancats.