COMENÇA EL SEGON TRIMESTRE: BON ANY 2013 A TOTHOM!

Dimarts, dia 8 de gener de 2013 comença el segon trimestre. L’equip docent de l’Escola Sant Joan us desitja a tots i totes un molt bon any 2013 i un bon retorn a les tasques escolars. Com a record d’aquests dies que deixem enrere podeu visionar la versió reduïda dels nostres pastorets a Televisió del Berguedà al llarg d’aquesta setmana. També podeu veure aquesta versió a internet ofert per la mateixa televisió. Si desitgeu tenir el DVD complet, podeu demanar-ne un exemplar a la secretaria de l’escola a partir del dilluns dia 14 de gener per poder-vos fer una còpia. Les fotografies les trobareu exposades a Foto Luigi i si desitgeu obtenir-ne còpies les podeu sol·licitar en aquest mateix establiment.

Bona tornada a l’escola!

L’equip docent de l’Escola Sant Joan

Pastorets Escola Sant Joan

 Permalink

Els comentaris estan tancats.