VOLEM L’ESCOLA EN CATALÀ!

Considerem l’ensenyament com un element clau del país on vivim i per això refermem el nostre compromís per una escola catalana, de qualitat, on tothom hi trobi les seves oportunitats, que tingui ben present la cohesió social i que treballi per aconseguir que cada persona pugui avançar al màxim.

 

Les llengües no han de ser mai vistes com un problema, sinó com una gran oportunitat. De fet són una gran riquesa. Volem que, en acabar els seus estudis obligatoris, tots els alumnes de Catalunya coneguin com a mínim tres llengües. Això vol dir que siguin competents –i que ho demostrin– en català, castellà i una altra llengua estrangera. En el món global en què vivim, el coneixement de llengües ens obre portes, ens fa competitius i pot millorar les nostres condicions de vida.

 

A Catalunya, s’ha demostrat que aquest model funciona i ens ha ajudat a integrar i conviure tots plegats. No entenem que es vulgui canviar això que ja funciona quan tenim al davant tants problemes per resoldre. Per això demanem al nostre Govern que defensi en nom de tots i totes aquest patrimoni que hem construït amb tant d’esforç.

 

PER UN PAÍS DE TOTS, L’ESCOLA EN CATALÀ!

 

Permalink

Els comentaris estan tancats.