RODA DE PREMSA:ENTREGA DELS DONATIUS DE LA MARATÓ DE TV3 A CÀRITAS I CREU ROJA

Avui, a les 11 del matí, al menjador del nostre centre, les entitats  Càritas i Creu Roja de Catalunya s’han fet ressò de l’entrega per part de la Fundació “Marató de TV3” del donatiu que moltes persones anònimes van fer demostrant sensibilitat envers els que passen més dificultats.

Aquestes entitats seran les encarregades de distribuir adequadament aquests recursos per tal d’ajudar a cobrir despeses de menjador escolar a famílies que ho  necessitin i no tinguin accés a una beca.

L’acte ha consistit en  una roda de premsa a la qual han assistit diferents mitjans com TV3, Tele 5, la cadena Cuatro, Televisió del Berguedà, Regió 7, Catalunya Ràdio, Radio Berga entre altres. Per nosaltres ha representat tot un honor haver estat escollits per difondre iniciatives com aquesta. La setmana vinent publicarem aquí mateix els detalls d’aquesta roda de premsa, les persones assistents i on podeu trobar publicat el contingut.

 

Permalink

Els comentaris estan tancats.