FOTOS (CURS PASSAT I ACTUAL)

Benvolguts pares i mares

Per facilitar que us sigui possible obtenir còpies de les fotografies de les diferents activitats que els vostres fills porten a terme a l’escola, us adrecem aquesta informació.

Per obtenir còpies de les fotos sempre estem davant del problema de seleccionar de la gran quantitat  que se’n fan. Per resoldre aquesta qüestió, hem canviat el sistema de tal manera que, segons creiem, serà més fàcil per a tots. Des de l’escola portarem a l’empresa Luigi un DVD amb les fotos de cada cicle. Cada un d’aquests discs conté una gran quantitat d’imatges. Podeu demanar allà mateix (al carrer Major i a l’àrea del Canal) una còpia del DVD del cicle del vostre fill/a. Aquesta còpia té un preu de 5’40 euros si la voleu amb funda, o de 6,40 si la desitgeu amb caràtula impresa i funda. Cal pagar aquesta quantitat a l’avançada. Aquest cost és el que val fer la còpia i l’escola no hi carrega absolutament res. A partir d’aquí, vosaltres mateixos podeu encarregar impressions en paper de les fotos que us interessin. Som conscients que no haureu pogut veure les imatges concretes abans, però per contra disposareu de moltes més fotografies que segurament oferiran un ventall més ampli d’informació.

A partir de la setmana vinent ja hi trobareu les del curs passat en quatre DVD’s corresponents a educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà i 5è. (Els ex-alumnes de 6è van rebre-les ja com a obsequi en acabar el curs).

Aquest establiment farà també les fotografies de la nostra representació dels Pastorets (16 de desembre a les 15h.15 al Teatre Municipal). Aquestes imatges podreu veure-les i escollir-les en format paper en aquest cas, només al carrer Major. També portarem a terme un enregistrament de vídeo que s’emetrà per la Televisió del Berguedà. Per altra banda, si ho desitgeu, podeu demanar-nos l’original en DVD per fer-vos una còpia vosaltres mateixos.

 

Permalink

Els comentaris estan tancats.